Tack-tårta

 
Tårtan var till ett sjukhus, så jag dekorerade med en sjuksköterska som tar hand om sin stackars patient som har feber och brutit armen :) Tårtan innehöll ljusa bottnar, geishafluff, vaniljkräm och grädde.

En liten prinsesstårta :)

 
 
Fick en beställning av grannen som bara ville ha en tårta att bjuda på till fika. Så det fick bli lite rosor och florsocker som dekoration. :) Tårtan innehöll ljusa bottnar, chokladmousse och citronkräm. Piffade till det lite extra med ätbart glitter på rosorna. :)

Dansk födelsedagstårta!

 
Fick fria händer när det kom till dekorationen på denna tårtan. Kände att det var det mest passande när det var till ett danskt kalas :) Tårtan innehöll chokladbottnar, vit chokladmousse och hallonmousse.
 
 
 
 

Tårta till en tyngdlyftare

Överraskningstårta till en som inte alls gillade marsipan, så jag fick hitta på nåt annat! Blev himla nöjd! I tårtan hade jag ljusa bottnar, chokladmousse och vaniljkräm med mosad banan i. Spacklad med grädde, och figuren är i sockerpasta. Dekorerade med vinbär, vinbärsblad, chokladfingrar och sidenband.

Kaffe och kanelcupcakes

 
Gjorde finfika till fina vänner!

Safaritårtor

 
 
 
Doptårtor till en liten Walter :) I den ena tårtan hade jag chokladbottnar, vit chokladmousse, hallonmousse och grädde. I den andra hade jag ljusa bottnar, geishafluff, vaniljkräm och kolagrädde.
 

RSS 2.0